Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NaturalSwiss Szimbiotikum 1 + 1 db

Ár:
16.840 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-06-22
Gyártó: Natural Swiss
Egységár: 8.420,00 Ft/db

Szállítás Foxpost automatákba gyorsan és olcsón  

                             990 Ft - ért

Leírás

TARTSA MOZGÁSBAN EMÉSZTŐRENDSZERÉT ERŐSÍTSE MEG IMMUNRENDSZERÉT A NATURALSWISS SZIMBIOTIKUMMAL, ÉS TAPASZTALJA MEG A KÜLÖNBSÉGET!

 

MITŐL KÜLÖNLEGES:

 • Kiemelkedően hatékony összetétel, 12,50 milliárd élő, 15 féle probiotikus baktérium.
 • A késleltetett felszívódású kapszuláknak köszönhetően a lehető legtöbb probiotikus baktérium jut el a béltraktusba (ellenben sok más a piacon található termékkel).
 • A Swiss szimbiotikum egy egyedi összetételű táplálékkiegészítő. Nem ismerünk még egy ilyen szimbiotikumot, ami két termék kombinációja (prObiotikum+prEbiotikum), mely ezeket a hatóanyagokat együtt tartalmazná. Ezen felül a ResistAid® összetevőnk egy világújdonság, amely több innovációs díjat nyert, például a VITAFOOD-on.

MI AZ A SZIMBIOTIKUM?

Hiába szedünk prObiotikumot, ha ezek a jótékony baktériumok nem jutnak elegendő táplálékhoz, képtelenek lesznek a szaporodásra, mennyiségük gyorsan lecsökken. Ezért hatékony megoldás a NaturalSwiss szimbiotikum, amely a szervezet számára legfontosabb prObiotikumok mellett az életben maradásukhoz elengedhetetlen prEbiotikus rostokat is tartalmazza. PrObiotikumok tulajdonképpen emberi szervezetre jótékony hatású baktériumok, miközben a prEbiotikumok ezeknek a baktériumoknak szolgálnak tápanyagkén.

MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI?

Swiss Probiotix Max® kapszulánként 12,5 milliárd jótékony baktériumot, és 15 féle probiotikus törzset tartalmaz, amelyek tudományosan igazoltan segítenek megszüntetni az akut emésztési problémákat, valamint hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Hatékonyan támogathatják az immunrendszer és az emésztőrendszer egészséges működését, ennek köszönhetően javul a közérzetünk, energikusabbnak érezzük magunkat.

A VASTAGBÉL AZ EMÉSZTŐRENDSZER AGYA. VIGYÁZZON RÁ!

Mi, a NaturalSwiss-nél sok mindent tudunk a bélrendszer egészségéről. Több, mint 12 éve szenvedélyünk, hogy belülről tegyük boldogabbá és egészségesebbé az embereket.

 • Még több baktériumtörzs, mint a piacon lévő bármely más prObiotikumban, amelyek utánozzák a bélrendszer természetes sokszínűségét. A Swiss Probiotix Max® prObiotikumban kizárólag klinikailag bevizsgált, válogatott baktériumtörzsek találhatók.
 • Míg az ember emésztőrendszerében 100 milliárdnál is több baktérium található, az Swiss Probiotix Max® probiotikum 12,5 milliárd élő baktériumkultúrát tartalmaz, (15 féle prObiotikus törzset), így meg jobban támogatja az emésztőrendszer működését és a bélflóra egyensúlyának kialakulását.
 • Swiss Prebiotix ULTRA® 4 féle prEbiotikus törzset tartalmazPrEbiotikus tulajdonsága azt jelenti, hogy olyan frukto-oligoszacharidokat (FOS) tartalmaz, amelyeket csak a bélben levő hasznos baktériumok (prObiotikumok) tudnak tápanyagként felhasználni és ezáltal gyorsan szaporodni. Ezzel szemben a káros baktériumok nem, így azok háttérbe szorulnak.

Szimbiotikum termékleírás

(prObiotix MAX + prEbiotix ULTRA)

Swiss prObiotix MAX® termékleírás

Swiss prObiotix MAX® - Kiváló hatású probiotikus étrend-kiegészítő, a gyomorsavnak ellenálló, vegetáriánus kapszulák kizárólag a bélrendszerben oldódnak fel.
15 válogatott, jótékony baktériumfajból áll, kapszulánként 12,5 milliárd sejtet tartalmaz. A szakszerű összeállítás eredményeképpen biztosítja a szervezet számára a szükséges jótékony baktériumokat. Megfelel a vegetáriánus étrend követelményeinek.

A vastagbélflóra egyensúlya az erős immunrendszer, a jó egészség és a hosszú élet alapja, hozzájárul ahhoz, hogy emésztésünk ideális legyen. A jótékony (probiotikus) baktériumokat más néven probiotikumoknak hívják. Ezek felelősek a bélrendszer védelméért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért.

Több száz baktériumtörzs, billiónyi mikroorganizmus él az ember bélrendszerében, ezeket két nagy csoportra lehet osztani.
Az egyik az úgynevezett hasznos vagy jótékony baktériumok (probiotikumok) csoportja, melyek javítják az emésztést, csökkentik a káros baktériumok számát, és megakadályozzák a túlszaporodásukat, illetve erősítik az immunrendszert. A másik csoport a káros baktériumoké, amelyek mérgező anyagokat termelnek, pusztítják a probiotikus baktériumokat, fertőzéseket, betegségeket okoznak.
A legismertebb probiotikus baktérium a Lactobacillus-acidophilus, de a többi (mint például a Bifidobacterium bifidum/longum/lactis, Streptococcus thermophilus) is nélkülözhetetlen egészségünk megőrzése szempontjából. A bélflóra akkor egészséges, ha a jótékony és a káros baktériumok aránya 85:15 a probotikus törzsek javára. Sajnálatos módon, ez az arány a legtöbb embernél éppen fordított, ami alapvetően akadályozza a normál emésztési folyamatokat, gyengíti az immunrendszert, és erősen befolyásolja a szervezet egészségi állapotát.

A táplálékkiegészítőben lévő jótékony baktériumok elpusztulnának a gyomor savas környezetében, és nem tudnák teljesíteni feladatukat, ha nem védené meg őket a kapszulák bevonata, amely kizárólag a bélben oldódik fel.
A enteroszolvens pasztillabevonat biztosítja, hogy a kapszulák sérülés nélkül, épségben jussanak el a vastagbélbe.

Swiss prEbiotix ULTRA® termékleírás

Swiss prEbiotix ULTRA® a következő FOS hatóanyagokat tartalmazza:

A jótékony baktériumok tápláléka – a FOS.
A jótékony baktériumoknak táplálékra van szükségük a fennmaradáshoz és a szaporodáshoz, amit biztosítani kell a szervezet számára annak érdekében, hogy a bélflóra egyensúlyban maradjon. Ezt a táplálékot magas rosttartalmú élelmiszerek vagy táplálékkiegészítők, mint például a Clean Inside® A jótékony baktériumok kiemelt tápláléka a FOS (fructo-oligosaccharides).
A probiotikus baktériumok csak akkor tudják feladatukat teljesíteni, ha elegendő táplálékhoz jutnak. Ezért sokkal hatásosabbak azok a probiotikus kiegészítők, amelyek FOS-t is tartalmaznak.

ResistAid®, egy összetett cukrot, arabino-galaktánt tartalmaz, amely prebiotikus hatása révén elősegíti a bélflóra normál működését és az immunrendszer hatékonyabb működését. Ez a termék egy világújdonság, több innovációs díjat nyert, pl. a VITAFOOD-on. A csicsókából kivont inulin (Helianthus tuberosus) egy jól ismert prebiotikum, jól használható a bélbaktériumok szelektív szaporítására. Az élesztőben megtalálható 1,3-1,6 Béta-glükán szintén egy poliszacharid, az immunrendszer hatákonyságát javítja. Az arabino-galaktán az echinacea (bíborkasvirág) legfontosabb hatóanyaga, egy immunstimuláns szénhidrát.

Ez a tabletta egy rendkívül komplex készítmény, nem ismerünk még egy ilyen prEbiotikus készítményt, ami ezt a három hatóanyagot együtt tartalmazná.

A táplálék kiegészitő használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.

Swiss prObiotix MAX® + Swiss prEbiotix ULTRA® termék együtt alkalmazva megfelel a SZIMBIOTIKUM követelményeinek. A szimbiotikum mindennél hatékonyabban támogatja a bélflóra egyensúlyának fenntartását, ezáltal az immunrendszer és az emésztőrendszer optimális működését!

HOGYAN VÁLASSZUK KI A LEGJOBB MINŐSÉGŰ PROBIOTIKUS KIEGÉSZÍTŐT?

Az optimális probiotikus táplálékkiegészítő legfontosabb tulajdonságai a következők:

 • Élő, fagyasztott/szárított baktériumtörzseket tartalmaz.

A Swiss prObiotix MAX® tizenöt, szaporodni képes baktériumtörzset tartalmaz. Ezt az összetételt és rendszert a Wisconsini Egyetem kutatói fejlesztették ki annak érdekében, hogy a probiotikus baktériumok életképesek maradjanak, és a bélbe jutva képesek legyenek ellátni egészségvédő feladataikat.
A Swiss prObiotix MAX® fagyasztott-szárított por formában, kapszulákban kerül forgalomba. Biztosítja a prebiotikus rostok megfelelő bevitelét.

 • Ahhoz, hogy a probiotikus (jótékony) baktériumok szaporodni tudjanak, és életben maradjanak a bélflórban, prebiotikus rostokra van szükség.

A még jobb hatás érdekében, a Swiss prObiotix MAX® étrend-kiegészítőt, ezért a Swiss prEbiotix ULTRA® prObiotikummal szedjük. Ezt nevezzük szimbiotikumnak, ami magában foglalja a legfontosabb probiotikumokat és prebiotikumokat.

 • A hatóanyagokat megóvó kapszula.

A probiotikus baktériumok rendkívül érzékenyek, a gyomor savas közegében elpusztulnak. Éppen ezért, a minőségi probiotikum táplálékkiegészítőket gyomorsaválló-, késleltetett felszívódású kapszulákban forgalmazzák. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® prebiotikum tabletta csak a bélben oldódik, ellenáll a gyomorsavnak, garantálja, hogy a probiotikus baktériumok sértetlenül eljussanak a bélrendszerbe.

 • Védőcsomagolás.

Csak gondosan csomagolt, a termék minőségét a lejáratig biztosító táplálékkiegészítőt válasszunk. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® csomagolása nedvességálló, megóvja a baktériumokat a külső behatások okozta károsodástól.

 • Mentes az adalékanyagoktól.

Ahhoz, hogy a probiotikumok és a prebiotikumok kifejtség jótékony hatásaikat, nincsen szükség adalékanyagokra. A Swiss prObiotix MAX® probiotikum táplálékkiegészítő és a Swiss prEbiotix ULTRA® éppen ezért, nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószereket és színezéket.

Használati tanácsok:

Naponta két kapszula javasolt a prObiotikum-ból, amelyeket reggel és este, étkezés előtt érdemes bevenni.
Három kapszula ajánlott a prEbiotikum-ból, melyeket reggel, délben és este, étkezés előtt érdemes bevenni.

Használat után ügyeljünk arra, hogy a kupak szorosan rá legyen csavarva az üvegre. Fénytől és nedvességtől óvjuk. A termék hűtőben is tárolható, ebben az esetben, a kupakját használat előtt ne csavarjuk le addig, amíg fel nem melegedett szobahőmérsékletre, mert lecsapódhat benne a nedvesség.

Szimbiotikum összetevőinek gyógyhatásai

Lactobacillus Acidophilus: elősegíti az emésztést, javítja a B-vitaminok felszívódását, erősíti az immunrendszert, valamint csökkenti a bőrproblémák megjelenésének gyakoriságát. Gyorsítja a gyulladásos emésztőrendszeri betegségek gyógyulását, egyúttal akadályozza a bélben élő kórokozók szaporodását. Előnye még, hogy hozzájárul a krónikus székrekedés megszüntetéséhez.

Lactobacillus Casei: mérsékli az emésztési panaszokat, különösen jól használható az antibiotikumok okozta hasmenés kezelésekor. Javítja a fogyókúra hatékonyságát, támogatja az immunrendszer működését, segít helyreállítani, és megtartani a hüvelyflóra egyensúlyát.

Lactobacillus lactis: hatékony immunerősítő, hozzájárul az emésztés helyreállításához, akadályozza a kórokozók elszaporodását a bélrendszerben. Sikerrel alkalmazható egyes bél- és bőrbetegségek kezelésekor, az antibiotikumos kúra miatt kialakuló hasmenés, a Candida-fertőzés, az atópiás ekcéma és a gyulladások (különösen a vastagbélgyulladás) megszüntetésére.

Lactobacillus paracasei: mivel csökkenti a zsírfelhalmozást, kiváló ellenszere a túlsúlynak és a hasi elhízásnak. Védi a bélnyálkahártyát, kezeli a krónikus hasmenést, csökkentheti az allergiás tüneteket, valamint szabályozza a vérnyomást és a koleszterinszintet.

Lactobacillus plantarum: alkalmas a krónikus székrekedés megszüntetésére és a máj regenerálására. Gátolja a zsírfelhalmozódást, ezzel járul hozzá az ideális testsúly megőrzéséhez. Óvja a bélnyálkahártyát, gyorsítja a gyulladásos bélbetegségek gyógyulását, akadályozza a patogén baktériumok elszaporodását a bélflórában, erősíti az immunrendszert.

Lactobacillus rhamnosus aktív gyulladásgátló, ezt a hatását, közvetlenül, elsősorban a bélrendszerben fejti ki. Enyhíti a hasmenéses tüneteket, támogatja a gyomor- és a bélfal egészségét, a megelőzéshez is hozzájárul. Stimulálja az immunrendszert, közreműködik az emésztőrendszeri gyulladások és az ekcéma mérséklésében. Sőt, a depressziót és a stresszt is mérsékelheti.

Bifidobacterium breve: legfontosabb tulajdonsága, hogy természetes antibiotikumot termel, ezzel gátolja a patogén mikroorganizmusok, köztük az E. coli és a Candida albicans szaporodását. Segít megszabadulni a székrekedéstől és a puffadástól, ahogyan a hasmenésnek is hatékony ellenszere. Javítja az emésztést, védi a vastagbelet, fokozza az immunrendszer működését.

Bifidobacterium longum: az egyik leghatásosabb székrekedés elleni baktérium, ami egyúttal a vastagbél védelmét is ellátja. Akadályozza a káros baktériumok megtelepedését, ezáltal elszaporodásukat a bélrendszerben. Védi a májat, javítja az immunrendszer hatékonyságát, szabályozza a koleszterinszintet.

Enterococcus faecium: rendkívül hatékony az antibiotikumos kezelés során fellépő hasmenés kezelésében. Enyhíti az irritábilis bél szindróma tüneteit, csökkenti a káros LDL koleszterin szintjét a vérben, valamint támogatja az immunrendszer működését.

Streptococcus thermophilus: részt vesz a bélflóra egyensúlyának helyreállításában, és az emésztőrendszer egészségének fenntartásában. Jól használható gyomorhurut és hasmenés ellen, kisgyermekeknél különösen hatásos. Segít elpusztítani a bélfertőzést okozó, a legtöbb antibiotikumnak ellenálló Clostridium Difficile baktériumot, mérsékli a bélgyulladásokat (ulceratív colitis, Crohn-betegség). Védi a bőr, az emésztőrendszer és a belek egészségét, támogatja az emésztést, valamint a jótékony baktériumok szaporodását.

Inulin: a probiotikus baktériumok tápláléka, szabályozza a koleszterinszintet, megszüntetheti a székrekedést, segít megelőzni a vastagbél- és végbélrák kialakulását, támogatja a szervezet méregtelenítő funkcióit.

Béta-glükán: a probiotikus baktériumok tápláléka, kiváló béltisztító, óvja az ereket, csökkenti a káros LDL koleszterin szintjét. Támogatja az emésztést, hasmenés és székrekedés esetén is segítségünkre lehet. Mivel teltségérzetet okoz, a fogyókúra hatását is növeli. Fokozza a falósejtek aktivitását, megóvja a bélrendszert a rákos betegségekkel szemben.

Swiss Probiotix Max®                                                                                   Swiss Prebiotix Ultra®

                                         

PrObiotikum és PrEbiotikum együttes használata

1-90 nap
REGGEL Vegyen be 1 Swiss PrObiotix Max® PrObiotikum kapszulát és 1 Swiss PrEbiotix Ultra® prEbiotikum tablettát étkezés előtt.
NAPKÖZBEN Vegyen be 1 Swiss PrEbiotix Ultra® PrEbiotikum tablettát, ha ez nem oldható meg, akkor reggel vegyen be 2 Swiss PrEbiotix Ultra® tablettát.
ESTE Vegyen be 1 Swiss PrObiotix Max® PrObiotikum kapszulát és 1 Swiss PrEbiotix Ultra® prEbiotikum tablettát étkezés előtt.
PLUSZ 8 POHÁR (2 LITER) SZÉNSAVMENTES ÁSVÁNYVÍZ NAPKÖZBEN ELFOGYASZTVA

Kiszerelés : 1 + 1 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés