Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DuoLife Medical Formula ProImmuno 60 db

Ár:
14.140 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-12-16
Gyártó: DuoLife
Egységár: 235,67 Ft/db

Szállítás Foxpost automatákba gyorsan és olcsón  

                             990 Ft - ért

Leírás

Medical Formula ProImmuno® egy gondosan kiválogatott természetes összetevőkből a szinergia elveivel megegyező módon megkomponált egyedi összetételű termék. Számos tudományos publikációban és klinikai vizsgálatban bizonyították több felhasznált alapanyag hatását. A tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a DuoLife Medical Formula ProImmuno® alkotóelemei közvetlen támogatást nyújthatnak a szervezetnek a vírusos és a bakteriális fertőzések elleni küzdelemben. A fertőzésekkel együtt járó gyulladások elleni harcban is támogathatják a szervezetet.

DuoLife Medical Formula ProImmuno® - az ellenállás új dimenziója


A DuoLife Medical Formula ProImmuno® egy olyan termék, amely gondosan válogatott természetes összetevőkből áll és ezáltal különleges összetétellel rendelkezik, ami megfelel a szinergia alapelveinek. Az összetevők izolált hatóanyagok formájában vagy nyersanyagok formájában kerülnek felhasználásra, amelyeket szabványosítottak a hatóanyag-tartalomra vonatkozóan. Ezért a kiegészítő értékes egészségre törekvő összetevőinek tartalma garantált és pontosan meghatározott. A magas és klinikailag bizonyított biohasznosulása gondoskodik a megfelelő felszívódásról, és így támogatja az immunrendszer, a légzőszervek és a szív-és érrendszer funkciót - különösen vírusos fertőzés esetén a betegség lezajlása nagymértékben függ az egészségi állapottól.

A felhasznált nyersanyagok működését számos esetben bizonyították tudományos publikációkban és klinikai kísérletekben. A tudományos tanulmányok fényében a DuoLife Medical Formula ProImmuno® közvetlen hatást gyakorolhat a testnek nyújtott támogatás során mikor az vírusos fertőzések és bakteriális fertőzések ellen harcol. A fertőzésekkel járó gyulladások elleni harcban is segíthetnek.

A DuoLife Medical Formula ProImmuno® legfontosabb jellemzői


Támogatja a szervezetet a vírusokkal és gyulladásokkal vívott harcban

A termék gondosan válogatott összetevői támogatják az immunrendszert és a légzőszerveket és így segítik azokat az őszi, téli és tavaszi időszakban jellemző fertőzések, mint például az influenza vagy más vírusos megbetegedések elleni harcot. Segítenek megvédeni a testet, amikor legyengül az immunrendszer, különösen azokban az évszakokban, amelyekben gyakoriak a fertőzések.

Az összetevők magas, klinikailag bizonyított biológiai elérhetősége

Sok gyártó úgy választja ki a termék összetételét, hogy csakis a hatóanyagok mennyiségére koncentrál. A DuoLife-nál az abszorpciós képességük mértéke is hasonló figyelmet kapott. Csak a magas biológiai elérhetőség garantálja a hatékonyságot és az egészségsegítő hatást.

A potenciális vírus proteázgátlók magas tartalma

A tudományos jelentések szerint a vírus elleni proteázgátlók segíthetnek a vírusos megbetegedések.

A szabványosított növényi tápanyagok innovatív kombinációja

A nyersanyagok szabványosítása garantálja, hogy minden adag ugyanolyan mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.

Nagy működési hatékonyság

A közvetlen hatása mellette az összetevőknek további egészségfejlesztő tulajdonságaik is vannak. Különösen fontos az antioxidáns hatás, ami segít lecsökkenteni az oxidatív stresszt, illetve segíti az immunrendszer, szív, vérerek és az agy optimális működését. Ha a szervezet általános állapota nem kielégítő, amit a krónikus betegségek is tovább terhelnek, akkor azt sokkal jobban megterhelik a fertőzések, különösen a vírusfertőzések.

Az összetevők eredete ismert és hatásukat tesztek bizonyítják

A nyersanyag eredete lényeges hatást gyakorol a minőségre. A DuoLife odafigyel arra, hogy a nyersanyagok a legértékesebb típusból és régiókból származzanak, valamint, hogy a hatásukat a legújabb tudományos kutatások is alátámasszák.

Szinergikus hatás

A szinergizmus a tápanyagok egymásra gyakorolt kölcsönhatása, ami lehetővé teszi, hogy maximalizálják a sejtekbe való bejutást, valamint az egyéni hatásukat is erősíti. Azzal, hogy gondoskodtunk az olyan antagonisták kizárásáról, amelyek gátolják az aktív összetevők felszívódását lehetővé vált a biológiai elérhetőség tovább növelése. Azzal, hogy mindkét elv egyszerre került alkalmazásra lehetővé válik az ön számára az abszorpció növelése és a termék teljesítményének optimalizálása.

Saját fejlesztésű formulák

A gazdag, egyedi és szabadalmaztatott összetételbe rejtett innovatív készítmény, amelyet a ® jellel regisztráltak, a DuoLIfe gyártási titka.

Természetes növényi tápanyagok

Minden összetevő 100%-osan természetes. A DuoLife Medical Formula ProImmuno® termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket vagy tartósítószert. A vállalat hangosan mond nemet a GMO-nak.

100%-osan megbízható

A termék összetevői teljesen megbízhatóak, hitelesítettek és számos klinikai kutatásnak vannak alávetve.

Igen a vegetáriánusoknak

A DuoLife Medical Formula ProImmuno® termék ideális a vegetáriánusok számára.


Miért éri meg kipróbálni a DuoLife Medical Formula ProImmuno® terméket?

A DuoLife Medical Formula ProImmuno® étrend-kiegészítő alapjául a legújabb kutatási eredmények és tudományos kutatások szolgáltak, beleértve azokat is, amelyeket 2020-ban végeztek. Ezek alapján lehetségessé vált egy olyan termék létrehozása és olyan arányokban való elkészítése, amely biztosította az eredetileg kívánt hatás elérését, ami nem más, mint, hogy segítse a testet a vírusos megbetegedések elleni harcban. A teljes folyamat négy egyszerű lépésből áll:

1. lépés

Megfelelő felszívódás az összetevők biológiai hozzáférhetőségének köszönhetően

2. lépés

Támogatás a vírusos fertőzések és gyulladások elleni harc során

3. lépés

A szabadgyökök semlegesítése

4. lépés

A szervezet általános állapotának javítása

Fedezze fel a DuoLife Medical Formula ProImmuno® összetevőit

Kvercetin - A DuoLife Medical Formula ProImmuno egy saját fejlesztésű formulát használ a japánakác virágának kivonatához, a kvercetin szabványosított elnevezése, a foszfolipid technológia alapján. Ennek eredményeképpen a kvercetin biohaszonulása és a farmakokinetikai profilja sokkal jobb, mintha a megszokott nyersanyagot használták volna.

A kutatás eredményei szerint a kivonat foszfolipid formula alakjában a biológiai hozzáférhetőség akár hússzorosa lehet a hagyományos kvercetin kivonatnak. Fontos megjegyezni, hogy az elkészítés során (250 mg) használt kvercetin dózis magas biológiai elérhetőségét kutatások bizonyítják.

A kvercetin már önmagában tartalmazza a három fő egészségfejlesztő hatást:
• erősíti az immunrendszert,
• segíti a gyulladások elleni harcot,
• természetes antioxidánsként működik.

A kvercetin a flavonoidok csoportjába tartozik, amelyek - sokak és a legújabb kutatások szerint - olyan hatást gyakorol, hogy közvetlenül képes segíteni a testet a vírusos fertőzések elleni harcban.

A kvercetin közvetlenül támogatja a légzőszervek és az immunrendszer optimális működését így segítve a testet, amikor az immunrendszer legyengül, valamint a fertőzéseknek kedvező évszakokban. Ezzel az egészségfejlesztő hatással a kvercetin a szív, vérerek, az ízületek és a tápcsatorna optimális állapotának fenntartását is segíti. Sokat tesz azért, hogy fennmaradjon a test általános jó állapota, ami különösen fontos a vírusos megbetegedések elleni harcban.

A klinikai kutatások során a kvercetin pozitív hatást gyakorolt a légző-, keringésirendszerek működésére, valamint a testet is segíti az allergiák elleni harcban, beleértve az asztmát és az allergiás rhinitist. A kvercetin a C-vitamin hatását is serkenti, ezért a DuoLife Vita C termékkel együtt tökéletes kiegészítőt képeznek.


Luteolin és apigenin - A DuoLife Medical Formula ProImmuno a japánakác virágának kivonatából származó luteolint és a grépfrútból származó apigenint alkalmazza, mindkettőt pontosan meghatározott dózisban.

Ezek az összetevők a flavonoidok csoportjába tartoznak és értékes egészségfejlesztő hatással rendelkeznek. A tudományos kutatások szerint, a legújabb kutatásokat is beleértve, a luteolin és az apigenin támogatják az immunrendszert és segítik a test egészségének a fenntartását a vírusos (beleértve a koronavírust) és bakteriális fertőzések esetén. Mivel értékes antioxidánsok, ezért segítik a szív és érrendszer működését, segítik a koleszterinszint és a vércukorszint szabályozását, valamint hozzájárulnak az öregedési folyamat lelassításához is.


Szerves cink A DuoLife Medical Formula ProImmuno egy saját fejlesztésű szerves cink formulát alkalmaz, amelyet az saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből vonnak ki.

A formulát egy különleges folyamat alapján hozták létre, amely lehetővé tette a szabványosított megnövekedett cinkszintek és az élesztő értékes tápértékeinek elérését: vitaminok, különösen a B csoportból, ásványi anyagok, aminosavak, rostok és mások. A fenti összetevők jobban felszívódnak annak köszönhetően, hogy sikerült megőrizni a biológiai hátterüket. Továbbá, a B-vitaminok és a rostok természetes támogatást nyújtanak a tápcsatorna működéséhez.

A cink már magában is hozzájárul a homeosztázis fenntartásához, pozitív hatást gyakorol az immunrendszerre, minimalizálja a nehézfémek a test szervrendszereire gyakorolt toxikus hatását Emellett értékes antioxidáns és megvédi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. A tudományos kutatások egyértelműen bizonyítják, hogy a cink fontos szerepet játszik a test a vírusos megbetegedése ellen folytatott harca során.


Zöld propolisz – az egyik legértékesebb propolisznak tartják a világon, a méhek a brazil Baccharis dracunculifolia növényről gyűjtik be, ami a trópusi régiókra jellemző növény. A zöld színét a fiatal növényeiben megtalálható klorofilnek köszönheti.

A zöld propolisz sok fontos összetevőt tartalmaz, többek közt polifenolt, vitaminokat és ásványi sókat, de a legértékesebb közülük az artepillin C, amely támogatja a testet a bakteriális fertőzések és gyulladások elleni harcban. A DuoLife Medical Formula ProImmuno étrend-kiegészítőben található nyersanyag egy szabványosított artepillin C, amely garantálja, hogy az előkészítés tartalmazza az adott adagot.

Számos tudományos kutatás megerősítette, hogy a zöld propolisz által gyakorolt hatás segíti a testet a bakteriális, vírusos (beleértve az influenzát okozó vírusokat), gombás és parazitás fertőzések elleni harcban. Továbbá, a gyulladások csökkenését is elősegíti.


(Európai) barna propolisz – kivonat – egy olyan összetevő, amely számos tudományos kutatás szerint nagyon értékes mivel segíti az immunrendszer működését. A nyersanyag, amelyet a DuoLife Medical Formula ProImmuno® étrend-kiegészítőben alkalmaznak egy olyan termék, amelyet méhek gyűjtenek össze, főleg a feketenyárfáról, ami biztosítja az értékes összetételt és az egészségfejlesztő tulajdonságokat. A tudományos kutatások beigazolták, hogy a propolisz egészségfejlesztő hatása számos természetes polifenolos vegyület, mint például a galangin, jelenlététől függ.

A barna propolisz számos tudományos, klinikai és preklinikai tanulmány szerint támogatja a szervezetet a vírusokkal és bakteriális fertőzésekkel vívott harcban. A propolisz az immunrendszert is erősíti, védi a testet az őszi és tavaszi időszakban, valamint segíti a légzőszervek megfelelő működését.


Vörös zsálya (danshen, Kínai zsálya) - a gyökerekből származó kivonat - tudományos és klinikai tanulmányokban dokumentált egészségfejlesztő hatással bír. Nem csak az immunrendszert erősíti, hanem a légutak működését is. Sokat tesz azét, hogy a koleszterinszint és a vércukorszint megfelelő legyen, segíti a vesék, a szív és a központi idegrendszer működését. Pozitív hatást gyakorol a test általános állapotára, ami különösen fontos a vörös zsálya hatása miatt, amit a vírusos megbetegedések elleni harc során gyakorol.

A danshen étrend-kiegészítő az első olyan hagyományos kínai növény, melyet az amerikai farmakopeia is nyilvántart, és az első kiegészítő, melyet az FDA (Food and Drug Administration) klinikai vizsgálatok szempontjából engedélyezett. Az igencsak értékes hatóanyagai, a tansionok, különösen a IIA-típusú tansion, amelyről egy in vitro vizsgálat során kiderült, hogy képes közvetlen védelmet nyújtani a testnek a vírusok ellen. A ProImmuno® termékben található nyersanyagok szabványosítva vannak a IIA-típusú tansionra, ami garantálja, hogy az összetevőből egy bizonyos adott dózist alkalmaztak az elkészítés során.

Javasolt adag: 1-2 kapszula naponta. Ne lépje túl a javasolt maximális napi bevitelt. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére (kiváltására). Az étkezés kiegyensúlyozott módja és az egészséges életmód alapvető fontosságú a test megfelelő működéséhez.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Ellenjavallatok: Túlérzékenység a termék bármely összetevőjére. Állapotos és szoptató nők nem használhatják. 18 év alatti személyeknek nem ajánlott. Meglévő krónikus betegségek esetén a termék használata előtt szükséges az orvosi konzultáció

Kiszerelés : 60 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés